L´algerià Ahmed Boulaia guanya la mitja marató de Salou per segon any consecutiu

0
978

L´algerià Ahmed Boulaia va repetir el triomf de l´any passat i es va imposar amb molta superioritat en la segona mitja marató vila de Salou, que finalment va tenir 306 participants, El segon classificat va ser el fondista de Santa Coloma de Gramenet Benito Ojeda, actual campió estatal de marató, seguit de Juan Ramón López (Lluïsos Mataró), En categoria femenina, la guanyadora també va ser la mateixa que la de l´any passat, l´atleta del Fila Carme Ballesteros, La pluja d´ahir al matí va perjudicar molt la cursa, i va deixar la xifra de participants en 306. El mal temps que va fer ahir a Salou va obligar els organitzadors de la mitja marató a desviar una part important del recorregut cap a la Pineda, ja que alguns dels trams previstos estaven gairebé anegats per l´aigua. El mal temps, a més, va fer que només 306 dels 400 atletes inscrits prenguessin part en la cursa. Tot i la pluja, el corredor algerià Ahmed Boulaia va fer tota una exhibició de força, i va arribar a la meta amb gairebé mig minut d´avantatge respecte a Benito Ojeda. Al darrere, Muñoz es va assegurar el tercer lloc del podi, mentre que un dels principals favorits, el campió del català de mitja marató de l´any 97 Joan Beascoechea es va veure relegat al cinquè lloc per Marc Otero (Fila).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.