Lakhouaja fitxa pel Fila i tramita la nacionalització

0
856

El migfondista marroquí establert a Badalona Driss Lakhouaja ha posat fi a la seva relació amb l´Integra2, el seu anterior club, i ha fitxat per una temporada pel Fila Domingo Catalán , Lakhouaja ha pres aquesta decisió ja que l´oferta del Fila un club amb més nom era més important però amb tot ha optat per vincular-se només per un any a l´entitat que també defensen els badalonins Javier Cortés Huete i Xavier Caballero. L´atleta d´origen marroquí, a més, està pendent que es resolgui el cas de la seva nacionalització, ja que va presentar els papers aquest estiu i confia que a principis de l´any vinent pugui ser considerat espanyol a tots els efectes i, per tant, tenir possibilitats d´anar convocat amb la selecció estatal. Driss Lakhouaja s´havia especialitzat les darreres temporades en el cros i després havia provat sort en diferents distàncies en pista, però la seva intenció és derivar progressivament cap a la marató. En principi, el migfondista marroquí té la intenció de disputar enguany alguna mitja marató per calibrar les seves possibilitats i la intenció és que, si la seva progressió és la desitjada i no té problemes per nacionalitzar-se, pugui aspirar a entrar en la selecció per als jocs olímpics qu es disputaran a Atenes el 2004. Els darrers dies, Lakhouaja ha estat entrenant-se en alçada al Marroc i la seva primera cursa a l´Estat serà avui mateix en la Pausu-Sant Sebastià, una prova amb un recorregut de vint quilòmetres que ja servirà per tenir una primera idea de les seves possibilitats com a fondista.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.