Lakhouaja fitxa pel Fila i tramita la nacionalització

0
665

El migfondista marroquí establert a Badalona Driss Lakhouaja ha posat fi a la seva relació amb l´Integra2, el seu anterior club, i ha fitxat per una temporada pel Fila Domingo Catalán , Lakhouaja ha pres aquesta decisió ja que l´oferta del Fila un club amb més nom era més important però amb tot ha optat per vincular-se només per un any a l´entitat que també defensen els badalonins Javier Cortés Huete i Xavier Caballero. L´atleta d´origen marroquí, a més, està pendent que es resolgui el cas de la seva nacionalització, ja que va presentar els papers aquest estiu i confia que a principis de l´any vinent pugui ser considerat espanyol a tots els efectes i, per tant, tenir possibilitats d´anar convocat amb la selecció estatal. Driss Lakhouaja s´havia especialitzat les darreres temporades en el cros i després havia provat sort en diferents distàncies en pista, però la seva intenció és derivar progressivament cap a la marató. En principi, el migfondista marroquí té la intenció de disputar enguany alguna mitja marató per calibrar les seves possibilitats i la intenció és que, si la seva progressió és la desitjada i no té problemes per nacionalitzar-se, pugui aspirar a entrar en la selecció per als jocs olímpics qu es disputaran a Atenes el 2004. Els darrers dies, Lakhouaja ha estat entrenant-se en alçada al Marroc i la seva primera cursa a l´Estat serà avui mateix en la Pausu-Sant Sebastià, una prova amb un recorregut de vint quilòmetres que ja servirà per tenir una primera idea de les seves possibilitats com a fondista.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.