Josep Lluís Blanco es recupera de la seva lesió i correrà al Japó la marató de relleus per països

0
620

“L´atleta gironí Josep Lluís Blanco disputarà el dia 23 d´aquest mes la prestigiosa marató per relleus de Chiba, al Japó. Blanco ja hi va anar la temporada passada, però ho va fer com a reserva, i aquest cop ha estat convocat com a titular, Aquesta prova, considerada un campionat del món oficiós per països, la va guanyar en l´edició passada l´equip del Japó, que aquest any torna a ser un dels favorits, juntament amb els equips del Marroc, Kenya i Etiòpia. En l´edició passada, l´equip estatal va ser setzè, i aquest any Blanco confia que es puguin classificar entre els cinc primers, tot i que la competència serà molt dura. La marató es divideix en cinc relleus. El primer i el tercer són de deu quilòmetres; el segon i el quart, de cinc, i el cinquè, de dotze. Blanco que marxarà el dia 19 serà el segon relleu. Els relleus de deu quilòmetres els correran Iván Hierro i Ricard Fernández; els de cinc, Blanco i Antonio Jiménez Pentinel, i el de dotze, Nacho Cáceres. Josep Lluís Blanco està del tot recuperat de la fascitis plantar crònica que el va mantenir inactiu durant cinc setmanes. L´atleta va manifestar que després d´un tractament infructuós a Madrid, va ser a la unitat de medicina de l´esport de l´hospital de Blanes que va trobar la solució al seu problema, i agraeix el tracte professional i humà que hi va rebre. Al cros de Sòria La seva primera prova després d´haver-se recuperat de la lesió, serà el dia 18 d´aquest mes en el cros internacional de Sòria, en el qual debutarà amb el seu nou equip, el Puma Chapín Jerez. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.