Josep Lluís Blanco es recupera de la seva lesió i correrà al Japó la marató de relleus per països

0
423

“L´atleta gironí Josep Lluís Blanco disputarà el dia 23 d´aquest mes la prestigiosa marató per relleus de Chiba, al Japó. Blanco ja hi va anar la temporada passada, però ho va fer com a reserva, i aquest cop ha estat convocat com a titular, Aquesta prova, considerada un campionat del món oficiós per països, la va guanyar en l´edició passada l´equip del Japó, que aquest any torna a ser un dels favorits, juntament amb els equips del Marroc, Kenya i Etiòpia. En l´edició passada, l´equip estatal va ser setzè, i aquest any Blanco confia que es puguin classificar entre els cinc primers, tot i que la competència serà molt dura. La marató es divideix en cinc relleus. El primer i el tercer són de deu quilòmetres; el segon i el quart, de cinc, i el cinquè, de dotze. Blanco que marxarà el dia 19 serà el segon relleu. Els relleus de deu quilòmetres els correran Iván Hierro i Ricard Fernández; els de cinc, Blanco i Antonio Jiménez Pentinel, i el de dotze, Nacho Cáceres. Josep Lluís Blanco està del tot recuperat de la fascitis plantar crònica que el va mantenir inactiu durant cinc setmanes. L´atleta va manifestar que després d´un tractament infructuós a Madrid, va ser a la unitat de medicina de l´esport de l´hospital de Blanes que va trobar la solució al seu problema, i agraeix el tracte professional i humà que hi va rebre. Al cros de Sòria La seva primera prova després d´haver-se recuperat de la lesió, serà el dia 18 d´aquest mes en el cros internacional de Sòria, en el qual debutarà amb el seu nou equip, el Puma Chapín Jerez. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.