Mustafà Tooket i Antònia Hermoso guanyan a Balaguer

0
1143

Aquest matí s´ha disputat la XXI Cursa Atlètica Sant Crist de Balaguer, amb una temperatura freda i una bona organització. Hem tingut dos recorreguts a triar de 1,5 km i 6 km. Els guanyadors absoluts han estat: a la cursa curta el jove atleta de Balaguer Pol Andrés Sans, i en la distància llarga el guanyador ha estat l´atleta Mustafà Tooket, en categoria femenina, a la cursa curta la guanyadora absoluta ha estat Julia Gilabert Roca i en cursa llarga l´atleta dels Maratonians del Segre Antònia Hermoso.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.