La Mitja Marató de Granollers-Les Franqueses-La Garriga, està en marxa

0
322

De ben segur la principal novetat és el canvi de data, després de quinze anys fent-se el tercer diumenge de gener, passen al segon diumenge de febrer, es a dir enguany serà el 10 de febrer, Quan s´entra a la seva pàgina web us trobareu una agradable sorpresa, si feu la inscripció durant aquest mes de novembre, sols per internet, hi ha una rebaixa de tres euros, De quinze queda en dotze! Us recordem que en els darrers anys han de tancar les inscripcions abans, per haver fet el cupo.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.