La 10a Mitja Marató Ciutat de Tarragona espera reunir 1.500 atletes el 25 de novembre

0
1080

La 10a Mitja Marató Ciutat de Tarragona reunirà el diumenge 25 de novembre al voltant de 1500 atletes segons les previsions dels organitzadors, que calculen que 500 dels participants siguin locals. Els atletes sortiran de la Rambla Vella a les 10 del matí disposats a completar un recorregut urbà de 21.097 metres homologat oficialment. L´arribada estarà situada al Vial J. Bryant una de les novetats dsel recorregut d´enguany juntament amb el pas pel carrer comerç . El primer classificat creuarà la meta al voltant de les 11 del matí. Els organitzadors, el Patronat Municipal d´Esports de Tarragona, preveuen que els canvis introduïts en el recorregut permetin millorar els temps respecte de darreres edicions i que hi hagi possibilitats de batre el rècord que ostenta l´atleta d´Olesa de Montserrat Joaquín Romacho des del 1994 amb 1h07:13. En la categoria femenina, el millor temps el va acreditar la calellenca Carme Farré el 1994 amb un registre d´1h20:02. La Mitja Marató no coincidirà enguany amb cap altra cursa similar a Catalunya i això incrementarà la qualitat dels participants. El vencedor de la darrera edició va ser l´atleta tarragoní Pedro Merayo, que es va convertir en el primer guanyador local. En la cursa femenina, la reusenca Montse Castelló es va imposar el 96, el 97 i el 99 i la torrenca Àngels Ubiedo va guanyar el 98.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.