José Bueno en homes i Meritxell Bonet en dones guanyan a els Alamús

0
1381

Avui s´ha disputat la II Milla Vila dels Alamús, amb destacades participacions a la prova sènior i nombrosa participació a la prova petita. En categoria masculina el guanyador ha estat l´atleta del CADominiques-Carrefour, José Bueno, en segon lloc la nova incorporació del FCBarcelona l´atleta lleidatà Xavier Areny, en tercer lloc l´atleta marroquí del Dominiques Omar Madih. L´atleta gironí J.L. Blanco ha estat 6è. En categoria femenina la primera en creuar la linea ha estat l´atleta lleidatana del UdL Meritxell Bonet i segona la seva companya de club Eva Ledesma

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.