Clopés fitxa pel Girona Costa Brava després de rebutjar l´oferta de renovació del GEiEG

0
1345

L´atleta deixa l´entitat grupista i reforça un equip cada vegada més potent L´atleta olímpica Imma Clopés ha acceptat l´oferta que li ha fet el Girona Costa Brava, i defensarà els colors d´aquest equip en la temporada que ara comença. D´aquesta manera, l´atleta alt-empordanesa, que té 14 títols estatals i quatre rècords gironins en el seu palmarès, deixa el GEiEG, club que ha defensat en dues etapes (1991-1994 i 1997-2001). El nou president de la secció d´atletisme del GEiEG, Gil Pardo, va intentar convèncer Clopés dimarts a la nit, després de reunir-se amb el gerent, Josep Maria Pinsach, perquè acceptés l´oferta de renovació, però l´atleta ja estava decidida a marxar. Imma Clopés ja feia dies que tenia sobre la taula la proposta del Girona Costa Brava, però va demanar als responsables del club un període de reflexió que serviria, al mateix temps, per veure si el GEiEG feia un esforç final per renovar-la. El termini per presentar les llicències a la federació catalana, però, s´acabava, i l´atleta havia de decidir el seu destí abans d´avui. El GEiEG, conscient que l´atleta tenia una proposta molt interessant d´un altre club en cap moment va imaginar que aquest club seria el gran rival territorial, el Girona Costa Brava , va encarregar dimarts al vespre al nou president de la secció, Gil Pardo, que acceptés les condicions econòmiques que demanava l´atleta olímpica. El problema, però, ja no semblava ser de diners, sinó més aviat de tacte i de tracte amb una atleta que ha donat èxits increïbles a la secció les últimes temporades. El Girona Costa Brava, que ha buscat diferents vies per fer front al fitxatge de la millor atleta gironina, s´ha assegurat una incorporació que semblava impensable per a un projecte que tot just té dos anys de vida. El GEiEG perd, al mateix temps, un dels seus principals referents i agreuja la crisi que es va originar en la secció amb la desbandada d´atletes joves Marc Puigtió, Rubén de Prado i Francesc Camprubí i d´altres que ja eren clàssics en l´equip Jordi Pibernat, Laura Mayoral, Jordi Albertí i Lauren Gràcia. De retruc, el Girona Costa Brava, que haurà de pagar al GEiEG unes 120.000 pessetes de compensació pel fitxatge de la internacional, s´assegura un equip femení de primer nivell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.