El GEiEG troba president per a l´atletisme, Gil Pardo, i renova Gener i Magrans

0
1409

Gil Pardo va confirmar que serà el nou president de la secció d´atletisme del GEiEG. El club, a més, després d´assegurar-se la continuïtat dels atletes Jordi Mayoral i Encarna Granados, ha aconseguit renovar Josep Maria Gener, que ha descartat una molt bona oferta del FC Barcelona, i Marc Magrans. Ara només falta lligar el futur de l´atleta olímpica Imma Clopés, que ja ha plantejat al GEiEG que té una oferta interessant d´un altre club. El nou president ja es va reunir ahir al vespre amb els companys de la junta per mirar d´arreglar la delicada situació. El GEiEG ha resolt un dels problemes més urgents en la secció d´atletisme, que és la creació d´una nova junta, que estarà encapçalada de Gil Pardo pare de l´atleta de fons del club Joan Gil Pardo , que tindrà el suport de l´antic president, Josep Maria Trull. El problema és si ara la nova junta és a temps de retenir una de les seves principals figures, l´olímpica Imma Clopés, que encara no ha comunicat al club si accepta les noves condicions que li han proposat. El director tècnic del club, Josep Lluís Lucero, es va reunir amb Gil Pardo i Cristín per mirar d´arreglar aquesta situació compromesa, quan falten dos dies perquè s´acabi el termini establert per la federació per presentar les llicències de la nova temporada. La temporada va començar oficialment l´1 de novembre, però en el GEiEG persistia fa dues setmanes el buit de poder des que Ildefons Magrans va fer-se enrere i no va acceptar ser el president de la secció. Des de llavors, el club ha vist com se li escapaven un bon grapat d´atletes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.