José Ríos encetarà la temporada atlètica diumenge vinent amb la participació en la Jean Bouin

0
479

El corredor maresmenc José Ríos encetarà la temporada atlètica diumenge vinent en la clàssica Jean Bouin de Barcelona, Ríos, sisè classificat en els 10000 metres del mundial d´Edmonton, fa poc més de cinc setmanes que ha reprès els entrenaments, i lògicament encara estarà lluny del seu nivell òptim de forma. «Tot just estic condicionant la forma física i fent una mica de musculació. Ni tan sols he començat a doblar entrenaments», va comentar ahir l´atleta maresmenc. Ríos afrontarà la campanya hivernal amb el propòsit d´aconseguir una plaça per al mundial de cros i preparar-se per a la temporada de pista, que l´any vinent tindrà l´europeu d´Hèlsinki com a cita més important. Després de la Jean Bouin, l´atleta de l´Adidas té previst córrer el cros de Llodio, que es disputa el 25 de novembre. Proves simultànies La principal novetat d´aquesta edició és la simultaneïtat de la prova masculina amb la femenina. Els homes faran tres voltes al circuit (9.550 m) i les dones en faran dues (6.400 m). Amb aquest canvi, els espectadors que es desplacin a Montjuïc podran presenciar l´arribada femenina i la masculina en un breu interval de temps. En la prova masculina destaca la presència dels corredors estatals Alberto García, José Antonio Redolat, Julio Rey i Yusef el Nasri, i dels kenyans Robert Mudogo i David Kirwa. En la cursa femenina, la subcampiona del món de 5.000 m, Marta Domínguez, encapçala un cartell amb la presència de la tarragonina Natàlia Rodríguez, l´atleta de Tanzània Taussi Juma i la marroq

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.