José Ríos encetarà la temporada atlètica diumenge vinent amb la participació en la Jean Bouin

0
358

El corredor maresmenc José Ríos encetarà la temporada atlètica diumenge vinent en la clàssica Jean Bouin de Barcelona, Ríos, sisè classificat en els 10000 metres del mundial d´Edmonton, fa poc més de cinc setmanes que ha reprès els entrenaments, i lògicament encara estarà lluny del seu nivell òptim de forma. «Tot just estic condicionant la forma física i fent una mica de musculació. Ni tan sols he començat a doblar entrenaments», va comentar ahir l´atleta maresmenc. Ríos afrontarà la campanya hivernal amb el propòsit d´aconseguir una plaça per al mundial de cros i preparar-se per a la temporada de pista, que l´any vinent tindrà l´europeu d´Hèlsinki com a cita més important. Després de la Jean Bouin, l´atleta de l´Adidas té previst córrer el cros de Llodio, que es disputa el 25 de novembre. Proves simultànies La principal novetat d´aquesta edició és la simultaneïtat de la prova masculina amb la femenina. Els homes faran tres voltes al circuit (9.550 m) i les dones en faran dues (6.400 m). Amb aquest canvi, els espectadors que es desplacin a Montjuïc podran presenciar l´arribada femenina i la masculina en un breu interval de temps. En la prova masculina destaca la presència dels corredors estatals Alberto García, José Antonio Redolat, Julio Rey i Yusef el Nasri, i dels kenyans Robert Mudogo i David Kirwa. En la cursa femenina, la subcampiona del món de 5.000 m, Marta Domínguez, encapçala un cartell amb la presència de la tarragonina Natàlia Rodríguez, l´atleta de Tanzània Taussi Juma i la marroq

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.