El GEiEG troba president per a l´atletisme, Gil Pardo, i renova Gener i Magrans

0
1224

El cas més delicat és el d´Imma Clopés, que té una oferta bona per canviar de club Gil Pardo va confirmar ahir que serà el nou president de la secció d´atletisme del GEiEG. El club, a més, després d´assegurar-se la continuïtat dels atletes Jordi Mayoral i Encarna Granados, ha aconseguit renovar Josep Maria Gener, que ha descartat una molt bona oferta del FC Barcelona, i Marc Magrans. Ara només falta lligar el futur de l´atleta olímpica Imma Clopés, que ja ha plantejat al GEiEG que té una oferta interessant d´un altre club. El nou president ja es va reunir ahir al vespre amb els companys de la junta per mirar d´arreglar la delicada situació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.