El GEiEG comença la temporada manant en les categories de promoció del cros de Riudellots

0
1391

La temporada atlètica de promoció va començar diumenge a Riudellots amb les curses de la primera prova del circuit gironí de cros, Igual com la temporada passada el GEiEG va demostrar que continua tenint els atletes de més talent en aquesta especialitat i va aconseguir cinc victòries en les 12 categories que hi havia en joc, També va destacar l´actuació espectacular de les noies alevines del CN Banyoles, que van copar els quatre primers llocs en la seva categoria. A Riudellots, en el primer test de la temporada d´hivern, ja es va poder comprovar com els atletes gironins més prometedors de mig fons i fons continuen forts. La subcampiona de Catalunya júnior dels 5.000 m, Bàrbara Ramon, i el mundialista juvenil Àngel Mullera van ser els millors júniors. El GEiEG va veure triomfar el fill de l´entrenador, Josep Maria Badosa, el juvenil Bernat Carreras, la cadet Elena Adán, la infantil Clara Reverter i l´aleví Aurelià Serra. Marc Gispert, del Lloret, va superar David Martos en la cursa cadet i podria ser el nou gran descobriment d´Isidre Jiménez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.