Imma Clopés se sent amb forces per continuar encara tres temporades més en actiu

0
859

” L´atleta de Pedret i Marzà Imma Clopés, una de les esportistes gironines més brillants de la història, assegura que encara té corda per estona i que pensa continuar en actiu les properes tres temporades. De moment ja ha començat a preparar la nova temporada, en què espera recuperar el nivell del 2000, quan va anar als Jocs Olímpics, per plantar cara a la nova estrella de les proves combinades, María Peinado. Clopés, de 32 anys, creu que la temporada passada no va rendir al millor nivell perquè va haver d´enllaçar el retorn dels Jocs Olímpics, al setembre, amb els entrenaments de la nova temporada i gairebé no va tenir descans. «Aquest any he pogut fer vacances a l´agost i m´ha anat molt bé. A més, planifico la preparació per continuar entrenant-me durant tres anys més», explica l´atleta olímpica. Clopés es mostra molt il·lusionada per l´inici de la competició i està especialment motivada per la progressió de la jove María Peinado, que el 2000 li va prendre els títols estatals d´heptatló i pentatló. «Per culpa dels seus grans resultats sembla que jo no ho hagués fet tan bé, però crec que vaig completar una bona temporada», assenyala l´atleta. El GEiEG compta amb la recordista estatal per formar un equip molt competitiu en la categoria femenina. Ella, però, confirma que encara no ha concretat la seva renovació; tot i que ja ha començat a parlar amb el club gironí per continuar-hi una temporada més. El GEiEG, que disputarà un any més el campionat de la 1a estatal, manté les seves millors representants del 2000: Marta Masferrer, Gemma Pagès, Isabel Garcia, Maria Simó, Àgata Colomer, Irene Poch, Jèssica López i Vanessa Sugrañes, entre d´altres. A més, ha reforçat un dels sectors més dèbils, el de fons, amb la incorporació de la campiona de Catalunya júnior Agnès Vilanova. Per això, la renovació d´Imma Clopés, i també d´Encarna Granados, acabaria de formar una plantilla molt equilibrada, que no tindria res a veure amb la masculina, completament devaluada després de la desbandada d´atletes: Pere Ruiz, Marc Puigtió, Francesc Camprubí, Rubén de Prado, Pol Farrerons, Jordi Pibernat, Lauren Gràcia i Jordi Albertí. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.