Imma Clopés se sent amb forces per continuar encara tres temporades més en actiu

0
1085

” L´atleta de Pedret i Marzà Imma Clopés, una de les esportistes gironines més brillants de la història, assegura que encara té corda per estona i que pensa continuar en actiu les properes tres temporades. De moment ja ha començat a preparar la nova temporada, en què espera recuperar el nivell del 2000, quan va anar als Jocs Olímpics, per plantar cara a la nova estrella de les proves combinades, María Peinado. Clopés, de 32 anys, creu que la temporada passada no va rendir al millor nivell perquè va haver d´enllaçar el retorn dels Jocs Olímpics, al setembre, amb els entrenaments de la nova temporada i gairebé no va tenir descans. «Aquest any he pogut fer vacances a l´agost i m´ha anat molt bé. A més, planifico la preparació per continuar entrenant-me durant tres anys més», explica l´atleta olímpica. Clopés es mostra molt il·lusionada per l´inici de la competició i està especialment motivada per la progressió de la jove María Peinado, que el 2000 li va prendre els títols estatals d´heptatló i pentatló. «Per culpa dels seus grans resultats sembla que jo no ho hagués fet tan bé, però crec que vaig completar una bona temporada», assenyala l´atleta. El GEiEG compta amb la recordista estatal per formar un equip molt competitiu en la categoria femenina. Ella, però, confirma que encara no ha concretat la seva renovació; tot i que ja ha començat a parlar amb el club gironí per continuar-hi una temporada més. El GEiEG, que disputarà un any més el campionat de la 1a estatal, manté les seves millors representants del 2000: Marta Masferrer, Gemma Pagès, Isabel Garcia, Maria Simó, Àgata Colomer, Irene Poch, Jèssica López i Vanessa Sugrañes, entre d´altres. A més, ha reforçat un dels sectors més dèbils, el de fons, amb la incorporació de la campiona de Catalunya júnior Agnès Vilanova. Per això, la renovació d´Imma Clopés, i també d´Encarna Granados, acabaria de formar una plantilla molt equilibrada, que no tindria res a veure amb la masculina, completament devaluada després de la desbandada d´atletes: Pere Ruiz, Marc Puigtió, Francesc Camprubí, Rubén de Prado, Pol Farrerons, Jordi Pibernat, Lauren Gràcia i Jordi Albertí. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.