El Girona Costa Brava presenta un equip reforçat i amb objectius ambiciosos en el segon any de vida

0
1193

Pere Ruiz, Jordi Pibernat, Xavier González i Sònia Matas són alguns dels nous fitxatges, El Girona Costa Brava-CA Palafrugell va fer el dissabte la presentació oficial dels seus atletes per a la temporada 2001-2002, que va començar l´endemà en el cros de Riudellots. El club, que es nodreix d´atletes d´elit d´alguns dels nuclis clàssics d´atletisme de les comarques gironines, s´ha reforçat de valent per mirar de fer pujar l´equip femení a la lliga estatal i el masculí, a la primera catalana. De moment, però, el club se centrarà en la temporada de cros. El Girona Costa Brava es va posar en escena dissabte en un acte a les pistes de Palafrugell en què hi van ser el regidor d´esports de la ciutat, Víctor Girbal, i el president del club, Joaquim Giralt. Uns cent atletes dels 120 de què disposa l´equip (de cadets fins a sèniors) van assistir a aquesta presentació. Els principals reforços per a la nova temporada, que va començar oficialment l´1 de novembre, són Sònia Matas (Ria Ferrol), Xavier González i Joan Galí (Lleida), Marc Compte i Alba Brisa (CN Banyoles) i Pere Ruiz, Jordi Pibernat, Lauren Gràcia i Jordi Albertí (GEiEG). L´única baixa destacada és la de l´atleta internacional de Moldàvia Vadim Zadoinov, que defensarà els colors de l´Integra 2. El capítol de fitxatges, però, encara no està tancat. Un dels objectius de l´equip és portar l´equip femení, que la temporada passada va pujar fins a 1a catalana, a la lliga de 1a estatal, categoria en què els únics clubs gironins que hi han competit són el GEiEG i el CN Figueres. De moment, l´inici de temporda no ha pogut ser més positiu ja que un dels seus atletes, Pere Ruiz, va triomfar en el cros de Riudellots. El míting, l´11 de maig La 21a edició del míting internacional de Palafrugell, que organitza l´Ajuntament de la localitat en col·laboració amb el club atlètic, es disputarà l´11 de maig del 2002, segons el primer calendari oficial publicat per la federació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.