Cortés Huete reclama temps per a la fornada de maratonians que han de substituir Fiz i Antón

0
391

La retirada de dues de les màximes figures de l´atletisme estatal dels darrers anys, Abel Antón i Martín Fiz tots dos excampions del món de marató deixa via lliure a una nova fornada de maratonians que fins ara estaven amagats a la seva ombra, El badaloní Javier Cortés Huete (Fila) figura en aquest grup en què també hi ha Fabián Roncero, Toni Peña i Julio Rey. Tots quatre tenen marques sensiblement millors que les que acreditaven Antón i Fiz i lideren el rànquing estatal de tots els temps Cortés és el quart , però encara està per veure si tenen el caràcter guanyador i també la capacitat de patiment que ha caracteritzat als dos maratonians recentment retirats. Cortés, que ha fracassat en els dos mundials que ha disputat aquest estiu a Edmonton (Canadà) i al de Sevilla el 1999 va fer les dues curses més lentes de la seva trajectòria , assegura que la nova fornada de maratonians sabrà estar a l´altura dels seus predecessors, però reclama temps i paciència tot i que creu que els èxits no ha de trigar: «Hem d´acceptar el paper que ens toca i és hora de començar a assumir responsabilitats, tot i que també cal tenir paciència. A poc a poc s´ha de veure el nostre potencial i en els pròxims campionats han de començar a caure les medalles.» La primera oportunitat per demostrar-ho serà el campionat d´Europa que es disputarà enguany.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.