Castillejo sorprèn els algerians Daas i Boulahia i obté el primer triomf en el cros de Malgrat

0
972

Carles Castillejo (Integra2) va sorprendre els atletes algerians del FC Barcelona Abderrahman Daas i Ahmed Boulahia, dominadors de l´última edició, i va aconseguir la victòria en la seva tercera participació en el cros de Malgrat de Mar. El corredor de l´Integra2, de 23 anys, es va escapar dels seus rivals en la primera volta gran al circuit del bosc de Santa Rita. En la prova femenina no hi va haver sorpreses i Judit Pla (Integra2) va sumar el seu tercer triomf a Malgrat, al davant de Meritxell Calduch (CA Manresa) i Eva Jiménez (CA Vic). El cros malgratenc, que arribava a l´onzena edició, va repartir per primer cop premis en metàl·lic als tres primers classificats de la prova masculina i femenina. Carles Castillejo va rebre el premi a la constància i després de dos tercers llocs consecutius el 1999 també va ser primer promesa va aconseguir, per fi, la victòria al bosc de Santa Rita. En el primer quilòmetre, el grup capdavanter ja s´havia reduït a sis atletes i en la segona volta al recorregut B ja s´havien definit les tres primeres places. Tot semblava indicar que es repetiria el guió de la darrera edició, en què els algerians Daas i Boulahia van dominar de cap a peus, però Castillejo no estava disposat a permetre-ho. El corredor català va respondre a l´atac de Boulahia en la zona ascendent de la primera volta gran i poc després va ser ell qui va agafar la iniciativa i es va escapar tot sol. A partir d´aquest moment, Castillejo va guanyar terreny respecte dels dos corredors magribins, mentre que Boulahia pagava l´esforç de la prova i al final també va ser superat pel seu company Abderrahman Daas, el vencedor de l´any passat. Claudio Cazorla (Unió Colomenca), resident a Malgrat, va creuar la meta en quarta posició i el primer maresmenc va ser Agustí Bartrés (GA Lluïsos), classificat en desè lloc. En la prova femenina les tres favorites es van destacar de la resta de participants des del primer moment. La primera a defallir va ser Eva Jiménez (CA Vic), que va perdre contacte amb el grup capdavanter en la segona volta del recorregut mitjà. Judit Pla (Integra2) no va forçar el seu ritme fins a l´inici del circuit més gran i ja va marxar tota sola cap a la línia de meta. Meritxell Calduch (CA Manresa) va creuar la meta en segon lloc, a 8 segons de la vencedora.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.