L´atleta etíop Tefaye Jifar es proclama vencedor de la Marató de Nova York

0
494

L´etíop Tefaye Jifar es va proclamar vencedor de la 32ena edició de la Marató de Nova York, Jifar, que sortia amb la millor marca de tots el particpants, va batre el rècord de la prova amb un temps de 2,07:43. La victòria de Jifar es va decidir als voltants de Central Park en el quilòmetre 38 quan va deixar la companyia del kenià Japhet Kosgei i va buscar en solitari la línia d´arribada. Kosgei va entrar en la segona posició a un minut i mig del guanyador. En categoria femenina la keniata Margaret Okayo va ser la vencedora final amb una marca de 2.24:21 que també suposa nou rècord de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.