COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS 2001/02

0
523

Aquest cap de setmana comença la temporada de cros a Catalunya amb la celebració de tres competicions a diferents localitats catalanes, El mateix diumenge 4 d’octubre tindrà lloc el XLVIIè Cros de Calldetenes, l’XIè Cros Vila de Malgrat i el VIIè Cros de Riudellots de la Selva. A Catalunya gaudim d’una gran oferta d’aquesta tradicional competició atlètica. En la temporada que ara comencem se celebraran a la nostra comunitat més de trenta crossos repartits per tot el territori català. El calendari està atapeït de bones ofertes atlètiques, que tenen com a culminació en l’àmbit català el Campionat de Catalunya de Cros, que se celebrarà el proper 10 de febrer a Santa Coloma de Farners. En aquesta edició es realitzaran conjuntament les modalitats de Cros Llarg i de Cros Curt. D’altra banda el Campionat de Catalunya per Equips es celebrarà a Cornellà el 27 de gener. Com a gran atractiu de la temporada tenim la segona edició del Gran Premi Català de Cros, que constarà d’un circuit de 6 crossos on els atletes aniran sumant punts per a optar a uns importants premis finals. A nivell estatal hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que aquesta temporada es celebrarà el 9 i 10 de març a Vitòria, i el campionat d’Espanya de Clubs que tindrà lloc a Jaén el proper 24 de febrer. A nivell internacional la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 23 i 24 de març a Dublín, Irlanda. Però abans tenim el Campionat d’Europa de Cros que es realitzarà a Thunn (Suïssa) el 9 de Desembre. Per finalitzar la temporada de cros la ciutat gallega de Santiago de Compostela organitzarà el Campionat del Món Universitari el 7 d’abril.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.