COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS 2001/02

0
369

Aquest cap de setmana comença la temporada de cros a Catalunya amb la celebració de tres competicions a diferents localitats catalanes, El mateix diumenge 4 d’octubre tindrà lloc el XLVIIè Cros de Calldetenes, l’XIè Cros Vila de Malgrat i el VIIè Cros de Riudellots de la Selva. A Catalunya gaudim d’una gran oferta d’aquesta tradicional competició atlètica. En la temporada que ara comencem se celebraran a la nostra comunitat més de trenta crossos repartits per tot el territori català. El calendari està atapeït de bones ofertes atlètiques, que tenen com a culminació en l’àmbit català el Campionat de Catalunya de Cros, que se celebrarà el proper 10 de febrer a Santa Coloma de Farners. En aquesta edició es realitzaran conjuntament les modalitats de Cros Llarg i de Cros Curt. D’altra banda el Campionat de Catalunya per Equips es celebrarà a Cornellà el 27 de gener. Com a gran atractiu de la temporada tenim la segona edició del Gran Premi Català de Cros, que constarà d’un circuit de 6 crossos on els atletes aniran sumant punts per a optar a uns importants premis finals. A nivell estatal hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que aquesta temporada es celebrarà el 9 i 10 de març a Vitòria, i el campionat d’Espanya de Clubs que tindrà lloc a Jaén el proper 24 de febrer. A nivell internacional la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 23 i 24 de març a Dublín, Irlanda. Però abans tenim el Campionat d’Europa de Cros que es realitzarà a Thunn (Suïssa) el 9 de Desembre. Per finalitzar la temporada de cros la ciutat gallega de Santiago de Compostela organitzarà el Campionat del Món Universitari el 7 d’abril.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.