La II Mitja Marató Vila de Salou es disputarà l´11 de novembre

0
353

La II Mitja Marató Vila de Salou es disputarà l´11 de novembre amb un recorregut urbà i planer, La cursa serà oberta a tothom i la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament ja ha obert el període d´inscripcions, que es poden formalitzar al pavelló municipal, telefonant al 977 30 92 11 o enviant un correu electrònic a l´adreça salou@altanet. org. L´organització ha establert sis categories masculines i sis de femenines. També es pot trucar a la seu de Marathon Catalunya (93 268 01 14), a Atleta´s, al telèfon 93 423 54 01 o a Bikila (93 485 62 99).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.