La Federació Americana demana controls d´EPO durant les reunions que es disputin al seu país

0
486

La Federació nord-americana d´atletisme (USATF) va sol,licitar formalment que els controls d´EPO (eritropoietina) s´efectuïn durant les reunions locals, en una carta enviada a les agències antidopatge nord-americana (USADA) i mundial (ESTIMA), així com a la Federació Internacional (IAAF). ´Sabent que l´empresa més gran encarregada dels controls antidopatge està perfectament equipada per rebre mostres d´EPO, sol·licitem a totes les organitzacions concernides incloure en el seu protocol els controls d´EPO, en competència i fora de les pistes´, va anunciar Craig Masback, director executiu de la USATF a la carta. La missiva va ser enviada a Terry Madden, director executiu de la USADA, Dick Pound, president de AMA, i Istvan Gyulai, secretari general de la IAAF. ´La federació nord-americana estima que aquestes mesures han de ser preses a tot nivell, no només durant les competències per campionats del Món, a fi d´assegurar que els atletes no utilitzin EPO´, ha indicat Masback. L´agència nord-americana antidopatge va ser creada el 1999 pel Comitè Olímpic local perquè prengués al seu càrrec les qüestions lligades al dopatge. Una dotzena d´atletes nord-americans van ser suspesos des de la creació de la USADA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.