JOSÉ ESPINAR I BEATRIZ C VELASCO GUANYEN EN CATEGORIA HOMES I DONES, RESPECTIVAMENT, L’XI CURSA DE COLLSEROLA

0
2276

Amb una participació de 3525 persones, la Cursa de Collserola s´ha convertit en tot un referent a Barcelona, Es tracta de la tercera carrera en importància de la ciutat per nombre de participants, només superada per la Cursa de El Corte Inglés i la Cursa de la Mercé, Josep Espinar del Club Cornellà Atlètic ha estat avui el guanyador, amb un temps de 1 hora 02’ i 50”, de la XI Cursa de Collserola, L’han acompanyat en el podi, José Manuel Rodríguez del Futbol Club Barcelona (1h 04’ 05”) i Albert López i Font del Club Atlètic Nou Barris (1h 04’ 13”). En categoria femenina el triomf ha estat per Beatriz C. Velasco del Club Natació Catalunya (1h 21’ 56”), en segon lloc Laudelina Franco Jara del Club Esportiu Mediterrani (1h 22’ 23”) i en tercer lloc Sonia Giménez Borrego (1 hora 23’ 50”). 3.525 persones han pres part enguany la XI Cursa i Caminada Popular de Collserola que s’ha desenvolupat amb tota normalitat. El recorregut, de 15km, ha transcòrregut entre la sortida al Parc de Cervantes fins al Velòdrom d’Horta. La prova s’ha dividit en tres categories: Cursa Atlètica, Esport Adaptat i Caminants. A les 12 del migdia s’ha fet entrega de premis als tres primers classificats en categoria absoluta masculina i femenina. A les 13:00 s’ha realitzar un sorteig de regals entre els participants i el lliurament de trofeus als primers classificats. La resta de premis, tres per cada categoria d’edat, s’entregaran a l’Ajuntament de Barcelona en una data encara per fixar. Amb motiu, aquest any, de la celebració del 125è aniversari del CEC, la Secció de fotografia de l´entitat ha organitzat durant la disputa de la Cursa un concurs fotogràfic obert a tothom amb la prova com a tema.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.