Jordi Mayoral continuarà en el GEiEG, però entén les crítiques dels atletes que se´n van

0
1244

Jordi Mayoral ja té gairebé decidit continuar en el GEiEG, tot i que estava a punt de signar pel FC Barcelona, després que el club li va assegurar que li mantindria la mateixa ajuda, provinent de les institucions, que el 2000 (unes 700000 pessetes), Mayoral, però, no es desmarca de les crítiques al funcionament de la secció, que han provocat que alguns dels millors atletes del GEiEG hagin marxat. Els últims a marxar són l´exsecretari tècnic del club, Jordi Pibernat, i Lauren Gràcia i Jordi Albertí, que mostren el seu rebuig al GEiEG fitxant pel gran rival, el Girona-Costa Brava. Mayoral reconeix que dimarts tenia un peu i mig al FC Barcelona, però que dimecres des del GEiEG van trucar-li per assegurar-li que mantindria gairebé la mateixa beca que el 2000. Això va fer que el recordista català es replantegés el seu fitxatge pel club blaugrana, que tampoc semblava disposat a acceptar les seves condicions i li havia fet una oferta a la baixa, sabent que tenia problemes en el club gironí. Mayoral assegura que la negativa del GEiEG a acceptar-lo com a tècnic en la secció d´atletisme no ha tingut res a veure en la deserció de Rubén de Prado, Marc Puigtió, Francesc Camprubí i Jordi Pibernat del club. El velocista reconeix que primer li van dir que l´acceptarien com a tècnic i que després van canviar d´opinió i això, juntament amb la rebaixa de la beca que li havien deixat entreveure, va fer que no se sentís prou valorat en l´entitat grupista. Mayoral, a més, entén i comparteix les crítiques dels atletes que se´n van, molestos amb la deficient estructura de la secció. El GEiEG volia gestionar aquesta temporada les ajudes que rep de la Diputació i l´Ajuntament per als atletes internacionals. L´objectiu era fer un repartiment més ampli d´aquests diners, perquè algunes joves promeses, com ara Josep Maria Gener i Lluís Martín també se´n beneficiessin. Ara ha quedat clar que les ajudes són per a atletes concrets Jordi Mayoral, Imma Clopés i Encarna Granados i, per això, en última instància, Mayoral ha decidit continuar al seu club de tota la vida. El GEiEG deixa clar ara que, peti qui peti, els atletes que siguin socis però pertanyin a altres clubs només podran entrenar-se a Palau pels carrers 7 i 8 en un horari reduït.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.