Excursionisme – Duatló. Èxit total a la Duatló del Puigmal

0
662

Agustí Roc, soci de la Unió Excursionista Urgellenca i component de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, ja es va destacar dels seus perseguidors en el tram de bicicleta des de Queralbs fins a Fontalba, on arribà amb 90 segons d´avantatge sobre Berenguer Sabadell. Mentrestant, en categoria femenina passava una cosa semblant: Paloma Sommer, sòcia de la Colla Excursionista Sant Julià de Llor, ja duia un avantatge de més de tres minuts a les altres corredores en el pas pel control de Fontalba. Un cop arribats a Fontalba, els corredors deixaven les bicicletes de muntanya i emprenien la cursa a peu que els duia al cim del Puigmal, per baixar tot seguit al santuari de Núria i anar un altre cop a Fontalba, on recollien la bicicleta i s´iniciava un vertiginós descens fins a la plaça Major de Queralbs, on es trobava la línia d´arribada. Pel que fa al nivell participatiu, la cursa d´aquesta edició va tenir 468 inscrits i d´aquests 28 eren dones. Es van repartir premis pels 10 primers classificats absoluts i per les 5 primeres fèmines.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.