Excursionisme – Duatló. Èxit total a la Duatló del Puigmal

0
472

Agustí Roc, soci de la Unió Excursionista Urgellenca i component de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, ja es va destacar dels seus perseguidors en el tram de bicicleta des de Queralbs fins a Fontalba, on arribà amb 90 segons d´avantatge sobre Berenguer Sabadell. Mentrestant, en categoria femenina passava una cosa semblant: Paloma Sommer, sòcia de la Colla Excursionista Sant Julià de Llor, ja duia un avantatge de més de tres minuts a les altres corredores en el pas pel control de Fontalba. Un cop arribats a Fontalba, els corredors deixaven les bicicletes de muntanya i emprenien la cursa a peu que els duia al cim del Puigmal, per baixar tot seguit al santuari de Núria i anar un altre cop a Fontalba, on recollien la bicicleta i s´iniciava un vertiginós descens fins a la plaça Major de Queralbs, on es trobava la línia d´arribada. Pel que fa al nivell participatiu, la cursa d´aquesta edició va tenir 468 inscrits i d´aquests 28 eren dones. Es van repartir premis pels 10 primers classificats absoluts i per les 5 primeres fèmines.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.