La Marató de Barcelona comptarà amb un pressupost de 60 milions

0
644

La Marató de Barcelona, que es disputarà el proper 24 de març, comptarà amb un pressupost de 60 milions de pessetes, tindrà, com l´any passat, la sortida i l´arribada a l´Avinguda Maria Cristina, El traçat redueix, però, a dos -L´Hospitalet i Barcelona- el nombre de municipis pels quals passa, amb la qual cosa es converteix en un recorregut més urbà, Els participants en la Marató de Barcelona, que hauran de pagar 30 euros per inscriure-s´hi rebran com a obsequi un xip de control universal amb el logotip de la ciutat. Per complementar la carrera s´organitza conjuntament una caminada popular de 21 i una altra d´11 quilòmetres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.