Campionat de Catalunya 10 km en ruta.

0
591

El passat diumenge es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya de 10000 metres en ruta, El Club Natació Sabadell va organitzar aquesta cursa conjuntament amb la XI edició de la Cursa Popular de Sabadell. L´edició d’enguany ha estat un gran èxit de participació, així com també per la gran qualitat i competitivitat que es va viure a les curses. La matinal va portar un nou rècord de participació per la història de la cursa on van arribar a meta 1.250 participants. El circuit urbà és molt atractiu pel públic i participants, ja que dóna dues voltes a la ciutat de Sabadell, amb sortida i arribada a les instal·lacions del Club Natació Sabadell, passant per uns dels punts més emblemàtics de la ciutat vallesana com és la Rambla. Pel que fa als resultats, s’ha de destacar la gran autoritat amb què es va imposar Meritxell Calduch (CA Manresa) en la categoria femenina. Van completar el podi Rosa Maria Morató (JA Sabadell) i Eva Jiménez (CA Vic). En categoria masculina la victòria de la cursa va ser a càrrec del marroquí Abdeslam Haimad, però el títol de Campió de Catalunya va ser per Joaquim Hernández (CA Gavà), seguit de Claudi Cazorla (U Colomenca) i l’atleta local Jaume Domingo (CN Sabadell). Aquesta cursa també va servir per què l’atleta paralímpic Javier Conde establís la millor marca mundial de 10 km paralímpic en ruta amb un registre de 32 min 28 s. Aquest rècord és perfectament homologable perquè la Cursa Popular de Sabadell es desenvolupa en un circuit de 10.000 metres certificats

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.