El cros de Santa Coloma s´ajorna al febrer per fer-lo coincidir amb el campionat de Catalunya

0
519

La 28a edició del cros de Santa Coloma de Farners s´ha ajornat definitivament al 10 de febrer per fer-lo coincidir amb el campionat de Catalunya absolut de cros curt i cros llarg, En principi, el Consell Esportiu de la Selva tenia la intenció d´organitzar el cros de Santa Coloma, com cada any, i a més l´edició del mes vinent hauria servit per provar el nou circuit amb vista al campionat de Catalunya. Al final, però, la federació catalana ha preferit que el campionat de Catalunya coincideixi amb un cros històric del calendari català. Aquesta decisió permetrà que Amer, que en principi s´havia quedat fora del circuit gironí, pugui tenir també el seu cros ja que ocuparà la data reservada a Santa Coloma, l´11 de novembre. D´aquesta manera el circuit gironí-GP la Selva, que ja és oficial perquè la federació catalana ha publicat el calendari, tindrà les proves següents: Riudellots de la Selva (4 de novembre), Amer (11 de novembre), Sant Hilari Sacalm (11 de novembre), Vidreres (25 de novembre), Olot (9 de desembre), Caldes de Malavella (16 de desembre), la Vall de Bianya (13 de gener), Salt (20 de gener) i Blanes (3 de febrer). El cros de la Vall de Bianya, que també canvia la seva data habitual, serà també el campionat gironí absolut i la final territorial escolar. La federació també ha confirmat que Girona serà l´escenari de la final nacional escolar de cros (20 de gener) i que l´encontre de seleccions territorials es farà a Mataró el 20 de gener. El campionat català de clubs es farà a Cornellà de Llobregat el 27 de gener.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.