La Cursa Carrefour-Lleida segueix guanyant adeptes

0
1226

Lleida va tornar a fer-ho possible. Ahir, un total de 18.120 aficionats a l´esport en general, a l´atletisme en particular i més concretament a la participació ciutadana es van congregar al passeig de Ronda per participar en la novena edició de la Cursa Popular Carrefour, l´acte lúdic, esportiu i social més important de tots els que es porten a terme a la ciutat. Es va superar, això sí, per molt poc la xifra de 18.040 participants que es va aconseguir l´any passat. En realitat, els números són el menys important. El que és veritablement important és comprovar com, any rere any, els lleidatans continuen apostant per la participació i donen un bon exemple de civisme i afició per l´esport. A les 11:00 hores, quan estava previst començar, tots els presents a la línia de sortida van retre una emocionant ovació a Martín Fiz i Abel Antón, en un sincer reconeixement a tot el que, a través de les vuit edicions anteriors d´aquesta cursa popular, han significat per a l´esport lleidatà i, sobretot, com un sentit comiat de l´atletisme d´alta competició. Pendents de l´important compromís de diumenge que ve, en què s´acomiaden a la Marató Millennium, que es disputarà a Madrid, ni Martín Fiz ni Abel Antón no van voler disputar la cursa per simple precaució, tot i que en tot moment van estar barrejats amb els participants, firmant autògrafs, parlant amb ells o fent-se fotografies. A primera hora de la tarda viatjaven, un cap a Vitòria i l´altre cap a Sòria, per centrar-se definitivament en una prova molt important per a tots dos. Amb Antón i Fiz fora de cursa, la sorpresa de la jornada la va protagonitzar Johnny Loria (Costa Rica), professor d´educació física que ha arribat a Lleida becat pel Comitè Olímpic Internacional i que s´entrena a les ordres d´Antonio Cánovas. Loria no va voler deixar-se sorprendre per altres atletes perfectament coneixedors de la prova i vencedors en altres edicions, com els companys de club, Mustafà Alí (Domin.-Carr.) o Omar Madih (Domin.-Carr.). Loria va prémer l´accelerador a l´altura de la plaça de la Pau i va saber mantindre una distància d´entre 50 i 100 metres amb els dos únics atletes que li podien plantar cara, Alí i Madih, segon i tercer, respectivament. Pel que fa a dones, el podi va ser lleidatà, Laura Rossell (Fila D.C.) va reeditar la victòria de l´any passat, seguida de Txell Bonet (F.C.Barcelona) i d´Eva Ledesma (Ind). Pel que fa a la cursa curta (3,5km) els guanyadors van ser en categoría masculina: Josep Santesmases (Domin.-Carr.), 2n Mustafà Toulki (Domin.-Carr.), 3r Josep Cortina (Ind.), en categoria femenina la primera va estar Mireia Casterans (Domin.-Carr), 2a Lourdes Ruiz (Domin.-Carr.) i 3a Ana Armenteros (Domin.-Carr.). Article extret de ´Diari Segre´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.