La 17a Mitja Marató Internacional i l´11a Minicursa del Vendrell es disputaran el dia 28

0
318

La 17a edició de la mitja marató del Vendrell es disputarà el 28 d´octubre, mantenint el mateix recorregut dels últims anys, per les poblacions del Vendrell, la Bisbal del Penedès i Llorenç del Penedès, La sortida es farà a la carretera de Valls i l´arribada estarà situada a la rambla del Vendrell. L´organització premiarà els cinc primers classificats i donarà un obsequi especial als que passin en primera posició per la meta volant de la Bisbal del Penedès. A més, també se celebrarà l´onzena edició de la minicursa, en què es lliurarà un premi especial a aquells atletes que completin el recorregut amb una marca inferior a 1h10, en categoria masculina, i a 1h30, en categoria femenina. Tots els atletes que vulguin inscriure´s a la mitja marató o a la minicursa poden adreçar-se al Patronat d´Esports del Vendrell, a la comissió de curses de fons, al centre d´iniciatives i turisme, a Deportes Atletas, a Domingo Catalán o a Marató Catalunya. D´altra banda, el primer premi del concurs de dibuix escolar de la mitja marató se l´ha emportat Marc Gargallo, de l´escola CEIP Àngels Garriga. El segon lloc va ser per a Juan Antonio Jiménez (Sagrat Cor) i el tercer, per a Anna Bosquet (CEIP Àngels Garriga). En l´acte de presentació de la cursa, que es va fer dimarts passat, hi van participar l´alcalde del Vendrell, Benet Jané, i el de Llorenç, Albert Viñas.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.