La 17a Mitja Marató Internacional i l´11a Minicursa del Vendrell es disputaran el dia 28

0
461

La 17a edició de la mitja marató del Vendrell es disputarà el 28 d´octubre, mantenint el mateix recorregut dels últims anys, per les poblacions del Vendrell, la Bisbal del Penedès i Llorenç del Penedès, La sortida es farà a la carretera de Valls i l´arribada estarà situada a la rambla del Vendrell. L´organització premiarà els cinc primers classificats i donarà un obsequi especial als que passin en primera posició per la meta volant de la Bisbal del Penedès. A més, també se celebrarà l´onzena edició de la minicursa, en què es lliurarà un premi especial a aquells atletes que completin el recorregut amb una marca inferior a 1h10, en categoria masculina, i a 1h30, en categoria femenina. Tots els atletes que vulguin inscriure´s a la mitja marató o a la minicursa poden adreçar-se al Patronat d´Esports del Vendrell, a la comissió de curses de fons, al centre d´iniciatives i turisme, a Deportes Atletas, a Domingo Catalán o a Marató Catalunya. D´altra banda, el primer premi del concurs de dibuix escolar de la mitja marató se l´ha emportat Marc Gargallo, de l´escola CEIP Àngels Garriga. El segon lloc va ser per a Juan Antonio Jiménez (Sagrat Cor) i el tercer, per a Anna Bosquet (CEIP Àngels Garriga). En l´acte de presentació de la cursa, que es va fer dimarts passat, hi van participar l´alcalde del Vendrell, Benet Jané, i el de Llorenç, Albert Viñas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.