Manel Porté participa als 100 km de Terrassa

0
920

Ahir, es va disputar com cada any els 100 km en Pista a la ciutat de Terrassa, es tracta d´una prova molt dura tenint en compte que és fa en Pista, fent 250 voltes. La preparació mental juga un paper determinant, junt a una preparació física adient. Manel Porté atleta dels Esbufecs de Mollerussa va participar ahir, junt a prop de 30 valents atletes van participar ahir a aquesta exigent cursa, entre ells destaquem a Henry, rècord Guinness de participacions a curses de 100 km, el popular presentador de TV3, Xavier Bonastre, la nostra recordwoman espanyola Núria Ruiz, enhorabona a tots.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.