Ildefons Magrans creu que la junta del GEiEG no accepta les seves idees i renuncia a presidir la secció d´atletisme

0
1131

“Ildefons Magrans, que s´havia compromès a presidir la secció d´atletisme del GEiEG en substitució de Josep Maria Trull, ha decidit renunciar al càrrec perquè considera que la junta directiva del club no accepta les idees que té sobre com hauria de funcionar l´atletisme grupista. «Vaig tenir una reunió amb el president, Joan Escuder; el responsable de la comissió esportiva, Josep Lluís Eusebio, i el gerent, Josep Maria Pinsach, i vaig veure que no coincidíem gaire, perquè semblava que ells només volien potenciar l´atletisme de base», va comentar Magrans. «Com que no ho veia clar, els vaig demanar que em confirmessin per escrit el nomenament; veig que han passat quinze dies i no ho han fet i, per tant, he deduït que no volen que sigui el president. Em sap greu perquè em feia molta il·lusió treballar en el club», va afegir. De fet, Magrans ja havia començat a treballar en la planificació de la nova temporada i va ser un dels que va proposar Miquel Martín com a nou secretari tècnic. Segons explica ell mateix, la principal diferència que va veure amb la junta era el tractament que s´havia de donar a l´atletisme d´elit. Magrans reconeix que, si hagués estat per ell, hauria intentat evitar la marxa de Rubén de Prado, Marc Puigtió i Francesc Camprubí al FC Barcelona, i també hauria mirat de trobar un lloc en l´organigrama tècnic per a Jordi Mayoral, que ho va demanar, «però, evidentment, sense fer fora cap dels entrenadors que tenim». Magrans diu que la seva renúncia no és definitiva, però que no li agrada entrar en un lloc en què no se senti lliure per fer que les coses «funcionin molt bé». «Per això vaig demanar-los una carta hi afegeix per tenir el suport oficial.» “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.