El vallenc Ángel Valderrama fitxa per l´equip Fila per aquesta temporada

0
1030

L´atleta vallenc del FACVAC Ángel Valderrama ha fitxat finalment per l´equip Fila i ha descartat l´oferta de Puma per aquesta temporada, El vallenc, que es continuarà entrenant a Valls a les ordres del tècnic Pere Viúdez, té com a grans objectius les mitges maratons i el calendari de cros, que començarà a mitjan novembre. El darrer any Valderrama es va proclamar campió del circuit català de cros i subcampió català d´aquesta mateixa especialitat, darrere del tarragoní Lluís Mezquida. Curiosament, Mezquida la temporada passada va estar a l´Agrupació Atlètica Catalunya també ha fitxat les últimes setmanes per un altre club barceloní, el FC Barcelona, amb l´objectiu de fer el cros i l´aire lliure, a més de completar l´equip blaugrana que farà el campionat estatal de cros de clubs, el febrer de l´any vinent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.