El vallenc Ángel Valderrama fitxa per l´equip Fila per aquesta temporada

0
898

L´atleta vallenc del FACVAC Ángel Valderrama ha fitxat finalment per l´equip Fila i ha descartat l´oferta de Puma per aquesta temporada, El vallenc, que es continuarà entrenant a Valls a les ordres del tècnic Pere Viúdez, té com a grans objectius les mitges maratons i el calendari de cros, que començarà a mitjan novembre. El darrer any Valderrama es va proclamar campió del circuit català de cros i subcampió català d´aquesta mateixa especialitat, darrere del tarragoní Lluís Mezquida. Curiosament, Mezquida la temporada passada va estar a l´Agrupació Atlètica Catalunya també ha fitxat les últimes setmanes per un altre club barceloní, el FC Barcelona, amb l´objectiu de fer el cros i l´aire lliure, a més de completar l´equip blaugrana que farà el campionat estatal de cros de clubs, el febrer de l´any vinent.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.