El primer cros escolar de Mataró es farà aquest dissabte al Parc Central

0
708

El primer cros escolar de Mataró es farà demà dissabte al Parc Central de Mataró. En total es disputaran vuit curses, des de la categoria benjamí fins a la cadet-juvenil, tant masculina com femenina. La matinal atlètica donarà inici a partir de les deu del matí amb la prova cadet-juvenil masculina i finalitzarà al voltant de les dotze del matí amb la prova benjamí femení. Aquest serà el primer dels tres cros escolars de Mataró que es faran aquest curs. El segon es disputarà el 10 de novembre al Passeig Marítim i el tercer, que també serà la final, es farà l´1 de desembre al Nou Parc Central.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.