El cros comarcal Vila d´Arenys de Mar es disputa diumenge

0
953

La XXII edició del cros comarcal Vila d´Arenys de Mar Memorial Lluís García Baena Titin es disputarà aquest diumenge a partir de dos quarts d´onze del matí, En total es disputaran dotze curses en un circuit situat a la zona alta del polígon industrial Valldegata Draper. Les categories en competició seran la cadet, la infantil, l´aleví, la benjamí, la prebenjamí i l´Open, tant masculines com femenines. La matinal atlètica s´iniciarà a dos quarts d´onze amb la cursa cadet femení i finalitzarà a la una del migdia amb la cursa Open Masculina. El cros, que està organitzat per la regidoria d´Esports d´Arenys de Mar, el Consell Municipal d´Esports i el Consell Esportiu del Maresme, finalitzarà al voltant de dos quarts de deu del migdia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.