El Barça vol Josep Maria Gener i admet que Jordi Mayoral ja s´ha ofert al club blaugrana

0
1177

El club reconeix que l´atleta de Riudellots és una de les seves prioritats aquesta temporada , El responsable de la secció d´atletisme del FC Barcelona, Ricard Buil, va reconèixer ahir que l´atleta de Riudellots Josep Maria Gener (GEiEG) és un dels grans objectius del conjunt blaugrana per a la temporada vinent. Per això, el club blaugrana ja ha fet una oferta formal a l´atleta i només espera la resposta de Gener per concretar el fitxatge. A més, Buil admet que s´ha reunit amb Jordi Mayoral perquè el velocista gironí, també del GEiEG, va trucar-lo per saber les possibilitats que tenia d´integrar-se al club blaugrana. El Barça també espera ara la resposta definitiva del recordista català. La increïble projecció de Josep Maria Gener no ha passat desapercebuda en l´atletisme català i la capacitat que té de competir a un altíssim nivell en diverses disciplines, tampoc. Per això, el Barça s´ha proposat incorporar l´atleta de Riudellots com a reforç bàsic per a l´equip que disputarà el campionat de la divisió d´honor. «Nosaltres ja li hem comunicat el que li podem oferir i ara és ell qui ha de decidir», explica Buil, que reconeix que el club blaugrana ofereix al recordista gironí un fix econòmic més primes per la seva actuació en els campionats de clubs i per la millora de les marques. «El GEiEG ja sap que aquest és un atleta que ens interessa», afegeix el responsable de la secció blaugrana. El cas de Jordi Mayoral, com va voler precisar Buil, és diferent. «Va ser ell qui va trucar-nos, ens vam reunir i li vam exposar el que podíem oferir-li», va assenyalar Ricard Buil. Mayoral, de 28 anys, va formar-se en el GEiEG i mai ha abandonat la disciplina grupista, tot i que el 1995 i el 1996 era el velocista estatal més cotitzat després del seu rècord estatal dels 200 m (20.63) i la impressionant actuació als Jocs Olímpics de Sydney. Tant Jordi Mayoral com Josep Maria Gener, segons van comentar ells mateixos, estan pendents que es concretin les ajudes oficials que rep el GEiEG per als atletes internacionals per decidir si renoven la fitxa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.