Ojeda renova per una temporada amb el Fila Domingo Catalán

0
584

El colomenc Benito Ojeda, actual campió estatal de marató, ha renovat el seu contracte amb el Fila Domingo Catalán, el club que ha defensat durant les darreres temporades, El fondista de Santa Coloma de Gramenet es recupera d´una contractura als isquiotibials que li ha impedit acabar la temporada com tenia previst. «Tenia una oferta per córrer a Madrid, però la lesió m´ha trencat el ritme i ara començaré a entrenar-me per a la pròxima temporada», va dir l´atleta. Ojeda se centrarà en els crossos per agafar fons i intentar revalidar més endavant el títol de campió d´Espanya de marató que va aconseguir enguany a Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.