El proper diumenge dia 21 tindrà lloc a Vall de Núria la 4a edició de la Duatló d´Alta Muntanya de Catalunya

0
567

prova inclosa al calendari mundial de l´FSA, Fedetarion for Sport at Altitude, i organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa, La sortida es donarà a les 8 del matí del poble de Queralbs, es tracta de sortir en BTT per la pista fins a dalt de Fontalba, 11 quilòmetres, per continuar a peu o corrent fins dalt del Puigmal, baixar fins al Santuari de Núria, i seguir fins a Fontalba, des d´on els participants hauran d´agafar altre cop la bicicleta i avall fins a Queralbs, total 40 quilòmetres de recorregut acumulat. La bona organització d´aquesta prova els anys anteriors va ser suficient per que l´FSA, la incloïes dintre del seu calendari mundial, dintre de l´apartat SkyBike. Hores d´ara ja fa dies que s´han cobert les places d´inscripció que l´organització tenia previstes, entre els inscrits destaquem alguns dels membres de la selecció catalana de curses de muntanya de la FEEC, Emma Roca, Anna Serra, Xavier Cadena, Pep Gras i Agustí Roc, també altres corredors destacats que tenen prevista la seva participació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.