Ángel Valderrama estudia ofertes de Fila i Puma per a aquesta temporada

0
1143

L´atleta vallenc del FACVAC Ángel Valderrama estudia dues ofertes del Fila i del Puma per a aquesta temporada vinent i aquesta mateixa setmana es decidirà per alguna d´aquestes dues opcions. Els dos clubs barcelonins s´han interessat en Valderrama perquè corri les curses de cros més destacades de l´any, així com les de ruta, tant de marató com de mitja marató. L´atleta vallenc, però, continuarà preparant-se a la capital de l´Alt Camp a les ordres del seu entrenador de sempre, Pere Viudez. «De moment, estem en negociacions i no hi ha res firmat, però el més probable és que, al final, em decanti per l´equip Fila», va explicar Valderrama.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.