Ángel Valderrama estudia ofertes de Fila i Puma per a aquesta temporada

0
969

L´atleta vallenc del FACVAC Ángel Valderrama estudia dues ofertes del Fila i del Puma per a aquesta temporada vinent i aquesta mateixa setmana es decidirà per alguna d´aquestes dues opcions. Els dos clubs barcelonins s´han interessat en Valderrama perquè corri les curses de cros més destacades de l´any, així com les de ruta, tant de marató com de mitja marató. L´atleta vallenc, però, continuarà preparant-se a la capital de l´Alt Camp a les ordres del seu entrenador de sempre, Pere Viudez. «De moment, estem en negociacions i no hi ha res firmat, però el més probable és que, al final, em decanti per l´equip Fila», va explicar Valderrama.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.