Polèmica al coincidir el dia de les curses de Mollerussa i Carrefour

0
1197

La coincidència el dia 21 d´aquest mes de la Mitja Marató de Mollerussa i de la popular Cursa Carrefour ha generat polèmica al queixar-se els organitzadors de la prova de la capital del Pla d´Urgell perquè aquesta competència, que creuen desigual, els pot restar participació. Per la seua part, des de l´híper s´assegura que no hi va haver mal fe en aquesta coincidència. Representants del club Xafatolls, organitzador de la prova amb l´ajuntament, van expressar ahir el seu malestar amb Carrefour durant la presentació de la XIV Mitja Marató. En el seu raonament, van explicar que la prova de la capital del Pla sempre s´havia celebrat el tercer diumenge d´octubre, mentre que la de la cadena d´hipermercats es disputava el primer diumenge d´aquest mateix mes. El director tècnic de la Cursa Carrefour, Antonio Cánovas, va respondre a aquestes crítiques assegurant que ´en cap moment hi ha hagut mala fe´ i han sigut les circumstàncies les que els han portat ´a fixar la data de la cursa el dia 21 d´octubre´. Segons sembla, el primer diumenge del mes no es va poder celebrar aquesta prova popular, que va reunir en la seua última edició més de 18.000 atletes, per assumptes administratius interns de la direcció central de Carrefour i el dia 14, que és aquest diumenge que ve, el regidor de Seguretat Ciutadana de la Paeria, Lluís Pere Alonso, va desaconsellar organitzar la prova davant de la falta d´agents de la Guàrdia Urbana a causa del pont festiu del Pilar. ´En aquestes circumstàncies, ens quedava el dia 21 o fer-ho més endavant, però aviat vindrà el fred i la gent es retrau a sortir al carrer. A més, en la Mitja Marató de Mollerussa hi participen atletes molt preparats i la nostra cursa és més de caràcter familiar´, va explicar Cánovas. Pel que fa a l´aspecte esportiu de la Mitja Marató de Mollerussa, l´organització espera arribar aquest any als 400 inscrits, una xifra similar a la de l´any passat tot i la coincidència de la cursa esmentada abans. Els atletes hauran de recórrer la distància de 21,097 km en un itinerari que passarà per Mollerussa, el Palau d´Anglesola, el Poal i Bellvís. Els rècords de la prova els tenen Vicenç Muñoz amb un temps d´1h. 05´ 14´ (1992) i Carmen Brunet amb 1h. 16´ 23´ (94).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.