Homenatge de l´esport català a Fiz i Antón a Lleida

0
338

L´esport català retrà homenatge a la ciutat de Lleida als maratonians espanyols Abel Antón i Martín Fiz amb motiu de la seua participació en la novena edició de la Cursa Popular Carrefour, ja que els dos atletes han decidit retirar-se aquest any de l´alta competició. Lleida serà l´última ciutat que veurà competir Antón i Fiz abans que s´acomiadin oficialment, una setmana desprès, a la Millennium Maratón de Madrid. Han confirmat l´assistència a l´acte, entre altres autoritats, la directora general del Consell Català de l´esport, Glòria Pallé, i el president de la Federació Catalana d´Atletisme i exsecretari d´Estat per l´esport, Romà Cuyàs. D´altra banda, la Cursa Carrefour va superar ahir els 5.000 inscrits i l´objectiu és continuar superant el rècord d´atletes, que en els últims anys han sigut uns 18.000. Per difondre la popular prova, al costat de la participació d´atletes d´elit també s´ha previst la distribució de milers de regals entre els corredors participants. Article extret de ´Diari Segre´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.