Homenatge de l´esport català a Fiz i Antón a Lleida

0
491

L´esport català retrà homenatge a la ciutat de Lleida als maratonians espanyols Abel Antón i Martín Fiz amb motiu de la seua participació en la novena edició de la Cursa Popular Carrefour, ja que els dos atletes han decidit retirar-se aquest any de l´alta competició. Lleida serà l´última ciutat que veurà competir Antón i Fiz abans que s´acomiadin oficialment, una setmana desprès, a la Millennium Maratón de Madrid. Han confirmat l´assistència a l´acte, entre altres autoritats, la directora general del Consell Català de l´esport, Glòria Pallé, i el president de la Federació Catalana d´Atletisme i exsecretari d´Estat per l´esport, Romà Cuyàs. D´altra banda, la Cursa Carrefour va superar ahir els 5.000 inscrits i l´objectiu és continuar superant el rècord d´atletes, que en els últims anys han sigut uns 18.000. Per difondre la popular prova, al costat de la participació d´atletes d´elit també s´ha previst la distribució de milers de regals entre els corredors participants. Article extret de ´Diari Segre´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.