Gebrselassie i Radcliffe, campions del món de mitja marató

0
453

Haile Gebrselassie (Etiòpia) en homes i Paula Radcliffe (Gran Bretanya) en dones van guanyar el campionat del món de mitja marató que es va disputar auqest diumenge. Gebrselassie va superar en l´esprint el seu compatriota Tesfaye Jifar (1h00:03 per 1h00:04) en el que ha de ser el primer pas cap a la marató. Per equips, va ganyar Etiòpia per davant de Kenya. Alejandro Gómez 72è amb 1h05:23 va ser el millor de l´equip espanyol, que va acabar quinzè. Ignasi Cáceres va ser 43è amb 1h03:42. En dones, Paula Radcliffe va revalidar el títol amb un clar triomf sobre la kenyana Susan Chepkemei (1h06:47 per 1h07:36). La catalana Maria Lluïsa Muñoz va ser 33a amb 1h13:12. Per equips, va guanyar Kenya i Espanya no va completar l´equip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.