Monument en honor al campió de la marató dels Jocs del 92

0
401

Barcelona va descobrir divendres un monument a un dels seus herois als Jocs Olímpics de 1992, el coreà Young Jo Huang, vencedor de la marató, prova amb la qual tradicionalment conclou la cita olímpica. L´acte coincideix amb el dia dels coreans a Catalunya i hir va participar l´atleta homenatjat, el president de la Generalitat, Jordi Pujol, l´ambaixador de Corea, Wong-Youg, i l´alcalde de Barcelona, Joan Clos, entre d´altres. El monument s´ha erigit davant de l´Estadi Olímpic de Montjuïc, escenari central de la cita olímpica de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.