La tradició atlètica de la ciutat sueca va decantar la votació (10 a 5)

0
359

La ciutat de Barcelona no organitzarà el campionat d´Europa d´atletisme de l´any 2006. El consell directiu de l´Associació Europea d´Atletisme (EAA) va decidir ahir atorgar el campionat a la ciutat sueca de Göteborg per 10 vots a 5, en la reunió que va fer a Frankfurt. La tradició atlètica de Göteborg, que va organitzar el mundial del 1995 i cada any acull una reunió internacional, va decantar la votació davant els dubtes que generava la resposta de Barcelona

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.