El reusenc Juan José Gómez Titos correrà per Adidas aquesta temporada

0
1231

El reusenc Juan José Gómez Titos, que l´any passat va haver de planificar la temporada sense club i sense entrenador, ha fitxat per Adidas i es prepara a consciència per fer-se un lloc en l´elit de l´atletisme estatal. La temporada passada, el reusenc va començar molt fort i es va guanyar un lloc en l´equip estatal que va participar en el campionat d´Europa d´Irlanda, on va ser dinovè, però després va notar el fet de no tenir un entrenador que regulés el seu esforç i va arribar al mes de febrer passat de forma. Ara, el seu objectiu tornarà a ser l´europeu de cros, que es farà al desembre a Suïssa, i l´estatal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.