El reusenc Juan José Gómez Titos correrà per Adidas aquesta temporada

0
925

El reusenc Juan José Gómez Titos, que l´any passat va haver de planificar la temporada sense club i sense entrenador, ha fitxat per Adidas i es prepara a consciència per fer-se un lloc en l´elit de l´atletisme estatal. La temporada passada, el reusenc va començar molt fort i es va guanyar un lloc en l´equip estatal que va participar en el campionat d´Europa d´Irlanda, on va ser dinovè, però després va notar el fet de no tenir un entrenador que regulés el seu esforç i va arribar al mes de febrer passat de forma. Ara, el seu objectiu tornarà a ser l´europeu de cros, que es farà al desembre a Suïssa, i l´estatal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.