ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE LA FCA

0
551

El passat dijous dia 4 d’octubre, la Federació Catalana d’Atletisme va celebrar Assemblea General Extraordinària a la Sala Pierre de Coubertin del Museu Melcior Colet de Barcelona. A l’ordre del dia figuraven temes com l’aprovació de les quotes d’afiliació i llicències per la temporada 2.001/02, els criteris de programació de la propera temporada, i la ratificació dels nomenaments provisionals dels nous membres de la Junta Directiva. El tema que destaca més, informativament parlant, és la proposta i aprovació per unanimitat del canvi de domicili social de la Federació Catalana d’Atletisme, el qual serà efectiu a primers de l’any 2.002 aproximadament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.