Batlle veu Barcelona posicionada per organitzar el Campionat d´Europa d´Atletisme

0
386

El regidor d´esports de l´Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, veu a la seva ciutat ´bé posicionada´ per albergar el Campionat d´Europa d´Atletisme del 2006, quina seu decidirà aquest dissabte a Frankfurt (Alemanya) el Consell Directiu de l´Associació Europea d´Atletisme (AEA). ´Les nostres bases són la capacitat organitzativa de Barcelona, que està clarament demostrada, la naturalesa del nostre Estadi Olímpic, la capacitat hotelera i la infraestructura en matèria de transports que té la nostra ciutat´, ha declarat avui Batlle. El rival de Barcelona en la votació serà la localitat sueca de Göteborg, que ja va albergar els Campionats del Món de 1995 i que compta amb l´avantatge d´organitzar anualment una de les reunions atlètiques més importants del circuit professional. El regidor ha assegurat que el sol fet que la Ciutat Comtal segueixi postulant-se com a seu d´esdeveniments esportius de repercussió mundial, després d´haver organitzat els Jocs Olímpics de 1992, ´ja és un èxit´. Segons el seu parer, Göteborg té una llarga tradició atlètica, pel que ´guanyi qui guanyi, els Europeus del 2006 s´asseguraran una gran organització´. Albert Batlle, qui abans de partir cap a Alemanya acudit a l´acte d´inauguració de l´escultura que a partir de l´ara commemorarà a l´Avinguda de l´Estadi la victòria que l´atleta coreà Young-Jo-Hwang va aconseguir a la marató dels Jocs Olímpics de 1992, va subratllar el seu desig que l´esport ´continuï sent un dels signes diferents de Barcelona´. No en va, la ciutat olímpica ha albergat, després dels Jocs Olímpics, els Mundials d´atletisme en pista coberta (1995), el Mundial de futbol sala (1996), l´Europeu de bàsquet (1997) i la final de la Copa Davis (2000). Així mateix, en el 2003 organitzarà els Mundials de natació i l´Europeu d´hoquei herba.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.