Batlle veu Barcelona posicionada per organitzar el Campionat d´Europa d´Atletisme

0
605

El regidor d´esports de l´Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, veu a la seva ciutat ´bé posicionada´ per albergar el Campionat d´Europa d´Atletisme del 2006, quina seu decidirà aquest dissabte a Frankfurt (Alemanya) el Consell Directiu de l´Associació Europea d´Atletisme (AEA). ´Les nostres bases són la capacitat organitzativa de Barcelona, que està clarament demostrada, la naturalesa del nostre Estadi Olímpic, la capacitat hotelera i la infraestructura en matèria de transports que té la nostra ciutat´, ha declarat avui Batlle. El rival de Barcelona en la votació serà la localitat sueca de Göteborg, que ja va albergar els Campionats del Món de 1995 i que compta amb l´avantatge d´organitzar anualment una de les reunions atlètiques més importants del circuit professional. El regidor ha assegurat que el sol fet que la Ciutat Comtal segueixi postulant-se com a seu d´esdeveniments esportius de repercussió mundial, després d´haver organitzat els Jocs Olímpics de 1992, ´ja és un èxit´. Segons el seu parer, Göteborg té una llarga tradició atlètica, pel que ´guanyi qui guanyi, els Europeus del 2006 s´asseguraran una gran organització´. Albert Batlle, qui abans de partir cap a Alemanya acudit a l´acte d´inauguració de l´escultura que a partir de l´ara commemorarà a l´Avinguda de l´Estadi la victòria que l´atleta coreà Young-Jo-Hwang va aconseguir a la marató dels Jocs Olímpics de 1992, va subratllar el seu desig que l´esport ´continuï sent un dels signes diferents de Barcelona´. No en va, la ciutat olímpica ha albergat, després dels Jocs Olímpics, els Mundials d´atletisme en pista coberta (1995), el Mundial de futbol sala (1996), l´Europeu de bàsquet (1997) i la final de la Copa Davis (2000). Així mateix, en el 2003 organitzarà els Mundials de natació i l´Europeu d´hoquei herba.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.