MINIATLETISME A CATALUNYA

0
543

El proper dissabte 6 d’octubre es celebrarà la VIIena edició de la Jornada de Miniatletisme a Catalunya, a catorze localitats catalanes de manera simultània. Les sis edicions precedents s’han realitzat a Manresa i aquest any l’experiència s’exporta a Barcelona (Nou Barris), El Prat, Figueres, Granollers, Lloret de Mar, Manresa, Mataró, Olot, Palafrugell, Tarragona, Terrassa, Torredembarra i Vic. El Miniatletisme està adreçat a nois i noies de 6 a 9 anys i proposa una adaptació de proves atlètiques a aquestes edats. Es realitzen 10 especialitats atlètiques diferents (quatre llançaments, quatre salts, una cursa llisa i una de tanques) i un relleu conjunt. Durant la jornada, tots els nens participen en totes les especialitats. L’objectiu és que els nois tinguin un bon coneixement d’aquest esport, ja que és a partir dels 9 anys que els nois ja poden decidir-se a practicar l’atletisme coneixent d’aquesta manera totes les especialitats. També el miniatletisme està adreçat a les escoles amb l’objectiu de demostrar que es pot practicar aquest esport amb pocs mitjans, únicament amb unes certes adaptacions molt senzilles en les diferents especialitats i amb les condicions pròpies de les escoles. La jornada l’organitza la Federació Catalana d’Atletisme i està patrocinada per Champion i Framun, amb la participació del Club Súper 3. La promoció de l’atletisme entre els més joves, donar-ho a conèixer i introduir-ho a les escoles és sens cap mena de dubte el gran objectiu d’aquesta jornada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.