Enric Lucas bat el rècord de la Volta Carros de Foc, 10 hores i 35 minuts

0
705

El passat divendres dia 8 de setembre, el guarda del refugi Colomina i expert alpinista Enric Lucas, va batre el rècord de la volta Carros de Foc, establint un horari de 10h35´, rebaixant en més d´una hora l´antic rècord que estava en possessió del francès Claude Escots en 11h55´. Declaracions d´Enric Lucas: Vaig sortir del Blanc a les 5h 30´ i durant tot el recorregut em vaig trobar força bé. Llàstima del sol, ja que a partir de Saboredo em tocava de ple i jo hagués preferit fer els ´Carros´ amb núvols. Vaig passar pel Coll de la Valleta Seca però la veritat no sé si s´avança més per aquí. De baixada al Blanc per aquest coll em vaig embolicar una mica i vaig perdre 5 minuts, encara que , de totes maneres, penso que jo ja no puc rebaixar gaire el temps que he fet. No em vaig forçar mai, doncs no vaig passar en cap moment de 160 pulsacions. L´itinerari de la Carros de Foc consisteix en la volta dels nou refugis guardats que actualment es troben al Parc Nacional d´Aigües Tortes i Sant Maurici. Es tracta de sortir d´un refugi i arribar al mateix, després d´haver passat pels altres vuit. Tant hi fa fer-ho en un dia com en vuit, qualsevol persona que acabi el recorregut serà obsequiada amb una samarreta exclusiva. Enguany seran quasi 1000 persones les que han fet la volta Carros de Foc. La travessa és desenvolupa per una zona d´alta muntanya a una altura mitjana de 2.400 m. El desnivell aproximat acumulat és de 9.200 m i el recorregut, d´uns 55 km. Sembla ser que els propers dies altres SkyRunners intentaran batre el rècord, encara que Enric Lucas ha posat les coses força difícils.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.