MINIATLETISME A CATALUNYA

0
492

El proper dimarts 2 d’octubre a les 19,30 hores es realitzarà la Roda de Premsa de presentació de la VIIena edició de Miniatletisme a Catalunya a la Sala Pierre de Coubertin del Museu Colet de Barcelona que està a la seu de la Secretaria General de l’Esport, Carrer Buenos Aires 56 de Barcelona. El Miniatletisme està adreçat a nois i noies de 6 a 9 anys i proposa una adaptació de proves atlètiques a aquestes edats. Les sis edicions precedents s’han realitzat a Manresa i aquest any l’experiència s’exporta a divuit localitats catalanes. La jornada l’organitza la Federació Catalana d’Atletisme i està patrocinada per Champion i Framun, amb la participació del Club Súper 3.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.