Més de 200 atletes disputaran diumenge l´onzena milla urbana de Vandellòs

0
387

L´onzena edició de la milla urbana de Vandellòs es disputarà aquest diumenge amb una previsió de participació de més de dos-cents atletes, una xifra superior a la dels anys anteriors i amb l´al·licient de veure en acció alguns dels millors fondistes de la demarcació, com ara l´atleta del FACVAC Abdelmoujib Raji, guanyador de les dues últimes edicions. La primera sortida serà la dels atletes prebenjamins, a partir de les cinc de la tarda, que hauran de completar un circuit de 650 metres, i la dels sèniors, que correran més d´un quilòmetre i mig, es farà a partir de les sis.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.