JL. Blanco, Campeny, Magrans i Clopés, entre els 100 millors del món el 2001

0
1098

Els atletes gironins Josep Lluís Blanco, Moisès Campeny, Marc Magrans i Imma Clopés han acabat entre els 100 primers de les seves respectives especialitats en el rànquing que aquesta temporada ha instaurat per primer cop la federació internacional (IAAF). Blanco figura en el 24è lloc en els 3.000 m obstacles, amb 1.205 punts, i és l´únic gironí entre els 1.000 primers d´aquesta classificació, en la qual ocupa la posició 370. El millor de l´any en els 3.000 m obstacles ha estat l´atleta kenyà Reuben Kosgei (1.416) i el que ha aconseguit més punts en totes les especialitats és Hicham el Guerrouj (1.466). En la classificació de decatló i heptatló, Marc Magrans (GEiEG) s´ha situat en el 48è lloc del món (1.095 punts), mentre que Moisès Campeny (Airtel) ha acabat el 60è en el llançament de martell. L´única gironina que figura entre les 100 primeres és Imma Clopés (GEiEG), que ha quedat 69a en l´heptatló i el pentatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.